Vragen? Bel ons: 0485 76 90 55
Account Winkelmandje 0 0.00
uspVoor 17.00 besteld is morgen in huis
usp14 dagen retourrecht
uspWhatsapp van 10.00 tot 23.30
uspBijzonder scherpe prijzen!

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms is het erg druk en kan het 1 dag later zijn. Producten waarin uitbreidingen gekozen zijn worden meestal 1 dag later verzonden i.v.m. het inbouwen en testen hiervan

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €8,95,- binnen Nederland en 15,- buiten Nederland. Al onze pakketten worden aangetekend en verzekerd verzonden Met Postnl en in sommige gevallen met DHL.
Wij verzenden binnen heel Europa.
Via de webshop kunt u alleen kiezen voor Nederland of Belgie. Bel of mail ons even als u buiten Nederland of Belgie wilt verzenden.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Al onze gebruikte laptops worden uitgebreid
gecontroleerd op gebreken
Contact
Betaalmethodes
Social media
Whatsapp