Wat is refurbished?

Refurbished is de engelse benaming voor gerenoveerd oftewel opgeknapt.

Computer Wereld is specialist in het opkopen van Computers en Laptops o.a.. uit het bedrijfsleven, faillissementen en restpartijen.
Deze producten worden door ons volledig nagekeken, schoongemaakt en indien nodig worden onderdelen vervangen.

Wij merken dat veel klanten bij refurbished denken aan een product wat eerst kapot was maar toen gerepareerd is, dit is niet het geval!
Veel van onze producten komen werkend binnen en worden dus volledig nagekeken en evt worden er onderdelen vervangen.
Het is dus niet zo dat wij kapotte producten opkopen en die weer repareren maar we zorgen alleen dat het product volledig nagekeken is en opgeknapt zodat u er weer een lange tijd mee vooruit kan.

Het is dus de bedoeling dat een refurbished laptop weer net zo lang mee kan als een nieuwe laptop.

Wat zijn de grote voordelen van Refurbished?

1. Milieubesparing

Het gebruiken van refurbished producten heeft een enorme positieve invloed op het milieu, bij het recyclen gaat namelijk veel verloren en het delven van nieuwe grondstoffen is erg slecht voor het milieu. Door Refurbished te kopen zorgen we er samen voor de de grote berg elektronisch afval elk jaar kleiner wordt.

2. Kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen

Door een Refurbished product te kopen bespaart u veel geld, het scheelt vaak tot wel 50% op de nieuwprijs. U krijgt hiervoor een product wat aan dezelfde eisen voldoet als een nieuw product.

3. Refurbished is betrouwbaarder dan een tweedehands product

Omdat Refurbished apparaten volledig nagekeken zijn komt u niet voor verassingen te staan, zoals bijv een scharnier die plots afbreekt of een harde schijf die zwak blijkt te zijn. Je bent er op deze manier zeker van dat alle onderdelen goed werken en niet snel kapot gaan.

4. U krijgt dezelfde garantie als bij een nieuw product

Omdat bij Refurbished laptops en desktops de kwaliteits eisen hoog zijn worden ze uitzonderlijk goed gecontroleerd, wij geven daar vaak 1 tot 3 jaar garantie op het product.

5. U bespaart flink geld wat u kunt gebruiken voor andere dingen!

Het spreekt voor zich dat u geld bespaart met de aankoop van een refurbished laptop of desktop, dit geld kunt u vast goed gebruiken voor andere leuke dingen!

 

Heeft u nog meer vragen over een refurbished laptops of desktops? neem dan contact met ons op! Klik rechts onderin op het groene Whatsapp icoontje om direct met ons in contact te staan. Liever even bellen? dat is uiteraard ook mogelijk! wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00 op 0485-769055