Vragen? Bel ons: 0485 76 90 55
Account Winkelmandje 0 €0,-
uspVoor 17.00 besteld is morgen in huis
usp14 dagen retourrecht
uspWhatsapp van 10.00 tot 23.30
uspBijzonder scherpe prijzen!

Wat is refurbished?

Refurbished is de Engelse benaming voor gerenoveerd, oftewel opgeknapt. Computer Wereld is specialist in het opkopen van computers en laptops, onder andere uit het bedrijfsleven, faillissementen en restpartijen. Deze producten worden door ons volledig nagekeken, schoongemaakt en indien nodig worden onderdelen vervangen.

Wij merken dat veel klanten bij refurbished denken aan een product dat eerst kapot was, maar toen gerepareerd is. Dit is niet het geval! Veel van onze producten komen werkend binnen en worden dus volledig nagekeken en eventueel worden er onderdelen vervangen. Het is dus niet zo dat wij kapotte producten opkopen en die weer repareren, maar we zorgen alleen dat het product volledig nagekeken en opgeknapt is, zodat u er weer een lange tijd mee vooruit kan.

Het is dus de bedoeling dat een refurbished laptop weer net zo lang mee kan als een nieuwe laptop.

Wat zijn de grote voordelen van refurbished?

 1. Milieubesparing
  Het gebruiken van refurbished producten heeft een enorme positieve invloed op het milieu. Hoe meer er refurbished gekocht wordt, hoeft minder er gerecycled hoeft te worden. Door refurbished te kopen zorgen we er samen voor dat de grote berg elektronisch afval elk jaar kleiner wordt.
 2. Kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen
  Door een refurbished product te kopen bespaart u veel geld, het scheelt vaak tot wel 50% op de nieuwprijs. U krijgt hiervoor een product wat aan dezelfde eisen voldoet als een nieuw product.
 3. Refurbished is betrouwbaarder dan een tweedehands product
  Omdat Refurbished apparaten volledig nagekeken zijn komt u niet voor verassingen te staan, zoals bijvoorbeeld een scharnier die plots afbreekt of een harde schijf die zwak blijkt te zijn. Je bent er op deze manier zeker van dat alle onderdelen goed werken en niet snel kapot gaan.
 4. U krijgt dezelfde garantie als bij een nieuw product
  Omdat bij refurbished laptops- en desktops de kwaliteitseisen hoog zijn, worden ze uitzonderlijk goed gecontroleerd. Wij geven daar vaak 1 tot 3 jaar garantie op het product.
 5. U bespaart geld
  Refurbished laptops en desktops kunnen vaak tot 40% goedkoper zijn dan de nieuwprijs!

Heeft u nog meer vragen over een refurbished laptops of desktops? Neem dan contact met ons op! Klik rechts onderin op het groene Whatsapp icoontje om direct met ons in contact te staan. Liever even bellen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00 op 0485-769055.

Al onze gebruikte laptops worden uitgebreid
gecontroleerd op gebreken
Contact
Betaalmethodes
Social media
Whatsapp