Veel gestelde vragen - Computer-wereld.com Veel gestelde vragen - Computer-wereld.com
Vragen? Bel ons: 0485 76 90 55
Account Winkelmandje 0 0.00
uspVoor 17.00 besteld is morgen in huis
usp14 dagen retourrecht
uspWhatsapp van 10.00 tot 23.30
uspBijzonder scherpe prijzen!

Veel gestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden en binnen hoeveel dagen kan ik retourneren?

De bestellingen die voor 17:00 binnen zijn worden dezelfde dag verzonden en meestal de volgende dag bij u bezorgd. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen.
De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wanneer er defecten zijn en het model terug moet naar ons dan betalen wij de retourkosten.

Wat is de kwaliteit van een refurbished laptop?

Refurbished is de Engelse benaming voor gerenoveerd oftewel opgeknapt. Computer Wereld is specialist in het opkopen van Computers en Laptops o.a.. uit het bedrijfsleven, faillissementen en restpartijen. Deze producten worden door ons volledig nagekeken, schoongemaakt en indien nodig worden onderdelen vervangen.

Wij merken dat veel klanten bij refurbished denken aan een product wat eerst kapot was maar toen gerepareerd is maar dit is niet het geval! Veel van onze producten komen werkend binnen en worden dus volledig nagekeken en evt worden er onderdelen vervangen. Het is dus niet zo dat wij kapotte producten opkopen en die weer repareren maar we zorgen alleen dat het product volledig nagekeken is en opgeknapt zodat u er weer een lange tijd mee vooruit kan.

Het is dus de bedoeling dat een refurbished laptop weer net zo lang mee kan als een nieuwe laptop.

Daarnaast bespaart u ruim 1 KG elektronisch afval wanneer u een refurbished laptop koopt en draagt u bij aan een beter milieu!

Per jaar worden er namelijk tonnen aan laptops vernietigd die niet goed gerecycled kunnen worden. Deze grondstoffen zijn voor eeuwig verloren en dit is doodzonde!

Al onze gebruikte laptops worden uitgebreid
gecontroleerd op gebreken
Contact
Betaalmethodes
Social media
Whatsapp